Contact


Elke organisatie doet aan new business. Niet iedereen haalt eruit wat erin zit. Wij wel. Van strategie tot uitvoering. Relevant op C-level. Met een integrale aanpak die Inside - én Outside - sales verbindt. Samen met U maken we keuzes voor doelstellingen, een variabel punt aan de horizon en campagnes. En dat levert meetbare concrete resultaten, overzicht en grip. Op een professionele en geavanceerde manier.

OUR CORE VALUES

Bevlogen, nieuwsgierig, bij de tijd, eager. Duidelijk, integrale visie en aanpak
Betrokken, passie, verantwoordelijkheidsgevoel, Resultaatgericht

Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /customers/8/c/4/thecoldcall.nl/httpd.www/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /customers/8/c/4/thecoldcall.nl/httpd.www/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853

Als je een hekel hebt aan formulieren invullen (wie heeft dat niet) en je wilt liever met iemand persoonlijk spreken (wie wil dat nou niet) pak dan de telefoon en bel ons voor een inspirerende brainstorm sessie of de start van een succesvolle overtuigende pilot!

Hebt u een vraag of wilt u even brainstormen/sparren over The Cold Call? Belt u gerust, wij hebben altijd wel een goede tip voor u om uw besluitvorming een stevig fundament mee te geven! Of we stellen goede vragen om u nieuwe inzichten te verschaffen waar u mogelijk nog niet aan hebt gedacht!

Bosscheweg 107

5282 WV BOXTEL

085-3301160

willem@appartentcalls.com