White Paper; bezwaren elimineren


BEZWAREN ELIMINEREN DOOR KRACHTIGE PROPOSITIE!

U wilt voorkomen dat u een gesprek voert vanuit een defensieve houding, zeker in de eerste fase van het gesprek! Om bezwaren op uw propositie te voorkomen heeft u een ijzersterke overtuigende propositie nodig. Zo elimineert u bezwaren bij voorbaat! Veel mensen realiseren zich niet dat zij direct in het begin van het gesprek bezwaren juist oproepen! Maar hoe kom je tot een sterke propositie en vooral hoe presenteer je een overtuigende propositie?

In deze korte metafoor zou ik u graag eens willen inspireren.

Stelt u zich het volgende eens voor…

U zou deze week wel eens de nieuwste film willen zien, maar vrijwel al uw kennissen en vrienden zijn met vakantie, uw beste vriend(in) is echter niet zo’n bioscoop fan. Heel veel mensen, omdat ze verwachten geen succes te boeken, vallen dus vooraf al in een negatieve zinsopbouw zoals;

je hebt deze week zeker niet zo’n zin om met mij een bioscoopje te pakken

Eigenlijk gaat u bij voorbaat al uit van een negatieve respons. Ik kan u verzekeren dat uw beste vriend(in) niet echt warm zal lopen voor een zo’n “negatief” geformuleerd voorstel. Als u iets wilt bereiken, want u wilt tenslotte niet alleen een avondje in de bioscoop zitten, dan zult u met iets beters moeten komen en dat is niet eens zo heel erg moeilijk.

In deze White Paper leert u de samenhang tussen bezwaren en uw propositie. Ontvang gratis de volledige White Paper:

Ontvang gratis deze White paper!