Workshop


MET RECHT DE MASTERCLASS ONDER DE KOUDE ACQUISITIE WORKSHOPS

Er is een groot aanbod van workshops koude acquisitie. De meeste geven u natuurlijk aardig wat suggesties mee naar huis om het succes van koude acquisitie verder te verbeteren. Maar zoals zo vaak met trainingen, worden intenties niet altijd omgezet in daden in de praktijk. Ook al zijn deze trainingen dan relatief goedkoop, als gestelde doelen niet worden gehaald dan is de investering dus weggegooid geld.

 Deze masterclass gaat een radicale verandering brengen in uw new business team.

Koude acquisitie is geen sinecure, zeker niet in deze tijd, maar wel heel effectief! Natuurlijk, het gebruik van Social Media brengt weliswaar nieuwe mogelijkheden met zich mee. Echter, 80% van de bedrijfs pagina's op LinkedIn heeft 50 volgers en minder. U hebt dan onvoldoende "warme leads" die u zou kunnen opvolgen. En hoe ziet het profiel er uit van deze volgers? Ondanks content marketing of social media is koude acquisitie nog steeds een zeer effectief marketing instrument. Want;

 Wat is het alternatief als 500 potentiele klanten nu niet voorkomen op uw Social Media lijsten?

En dus zetten nog steeds heel veel organisaties koude acquisitie in voor het genereren van nieuwe leads. En dat merkt u natuurlijk in de praktijk. Het wordt steeds lastiger om door te dringen tot DMU groepen. U zult dus slimmer moeten zijn dan de rest om wel te kunnen slagen met uw acquistie acties!

HET KOMT ER NU OP AAN HET BETER TE DOEN DAN DE REST

INDELING: MASTERCLASS THE COLD CALL IS ART

WAT ZIJN DE BUSINESS ISSUES VAN UW POTENTIELE KLANTEN

De start van een succesvolle "koude acquisitie" campagne begint bij de voorbereiding. Voordat de campagne start moet duidelijk zijn wat de business issues zijn van de potentiele klanten.

MASTERCLASS - CAMPAGNE SETUP.

arrowleft

masterclass

calling

WAT ZIJN DE BEZWAREN OP ONZE PROPOSITIE 

2 Koude acquisitie experts gaan een halve dag aan de slag met de gegevens en de rapportage uit de masterclass. Wij gaan koude acquisitie doen om onze workshop volledig af te stemmen op de problematiek van uw branche - product.

arrowright

VERWERKEN VAN DE GEGEVENS EN INDELING MAKEN WORKSHOP

Wij verwerken de gegevens van onze masterclass en de koude acquisitie exercitie naar een planning voor de indeling van de workshop. Bovendien schrijven we bezwaar scripts om te anticiperen op verwachte bezwaren.

arrowleft

analyse 

workshop

MASTERCLASS - THE COLD CALL IS ART

Onze twee koude acquisitie experts geven een dynamische en confronterende masterclass "the cold call is art", en dat is geen 10 tot 4 workshop!

arrowright

RESPONSE VERWERKING

Tijdens een sessie gaan we de bezwaren en weerstanden en ervaringen van de deelnemers bespreken en nieuwe inzichten analyseren en verwerken.

response

MOMENT BRAINSTORMEN? BEL NU 085-3301160!